Klubnyheder

#holdgangiDanmark

9. april 2020, 12.03

SIFs fodboldafdeling støtter lokalsamfundet

Silkeborg Idrætsforening går ind i kampen for at holde Danmark i gang. Med donationer til gavn for det lokale erhvervsliv, ønsker SIF at støtte op om de virksomheder, som er med til at holde landet og foreningerne i gang.

Under kampagnen #holdgangiSilkeborg og det mere landsdækkende #holdgangiDanmark, yder SIF følgende bidrag:

- kontingentet skæres med 50% for perioden april, maj, juni for SIFs spillere i breddeafdelingen

- vi udlodder 20 gavekort á kr. 500 til Handel Silkeborg, i en konkurrence blandt SIF-medlemmer

- vi donerer 20 gavekort á kr. 500 til Handel Silkeborg, som går direkte til Mødrehjælpen

Til sammen har det en værdi af ca. kr. 60.000, som vi håber, kan være med til at holde gang i Silkeborg og Danmark.

Vigtigt at støtte hinanden
Formand for SIFs fodboldamatørafdeling, Christian Jepsen, forklarer her baggrunden for beslutningen:

“I bestyrelsen er vi bevidste om, at vi har et ansvar for vores lokalsamfund. Foreningslivet er begunstiget af, at virksomhederne år efter år bakker op om de mange frivillige, så tusindvis af børn og unge får gode oplevelser for livet. Nu står vi i en tid, hvor mange lokale virksomheder er truet på eksistensen, og derfor er det vores pligt som medlem af samfundet, at forsøge at hjælpe den anden vej."

"Samtidigt ved vi, at også mange af vores familier er hårdt ramt i denne periode. Nogle er afskediget, eller gået ned i løn. Andre har oplevet sygdommen på nærmeste hold. Og så er der dem, der allerede før COVID-19 var særligt hårdt ramt. Dem skal vi også huske på når vi siger, at vi vil støtte erhvervslivet. Derfor håber vi, at de mange gavekort kan bidrage blot en lille smule i denne svære tid."

For spørgsmål og kommentarer, kontakt formand Christian Jepsen, tlf. 5053 8488 eller Daglig Leder Jacob Tind på tlf. 2218 0775.

Klubnyheder