Klubnyheder

Kasper kåret til Årets Ungdomsidrætsleder i Silkeborg

13. marts 2019, 10.11

Kasper Christensen fra SIF Fodboldskolen blev kåret som Året Ungdomsidrætsleder 2018, da Silkeborg Kommune tirsdag 12. marts hyldede det forgangne års store idrætspræstationer og ildsjæle.
 

Se videoen med Kasper her (indlægget starter ca. 4.10 i videoen)


I begrundelsen for udnævnelsen til Kasper som Årets Ungdomsidrætsleder 2018, hed det blandt andet:


Kasper er en vellidt træner og rollemodel i vores vigtige arbejde med at forme fremtidens ungdom. Med sin rolige adfærd evner han at fange børnenes interesse og opmærksomhed på en måde, som flugter med vores holdninger til det gode børnefodboldmiljø. 


Kasper er privilegeret ved at arbejde med børn, der i forvejen prioriterer fodbolden højt, og dette lægger et tilsvarende højt pres på rollen som autoritet. En rolle, som Kasper opfylder på glimrende vis - også i forhold til forældregruppen, som også møder op med forventninger.

Udover Kaspers menneskelige og ledermæssige egenskaber, finder vi det særligt bemærkelsesværdigt og inspirerende, at han både evner at balancere sin dagligdag som 1. årsstuderende på Silkeborg Gymnasium med træning to til tre gange om ugen + weekendkampe. Det er i sig selv en flot præstation.


Derudover synes vi, at det er en solstrålehistorie, at Kasper er vendt tilbage til foreningslivet efter et års efterskoleophold på Levring Efterskole. Netop fastholdelse af disse årgange er en stor udfordring generelt i foreningslivet, og her viser Kasper vejen for kommende generationer.


Vores indstilling af Kasper til Silkeborg Kommunes Ungdomslederpris er derfor en anerkendelse af hans flotte bidrag til den danske foreningsmodel, samt hans flotte udvikling gennem de sidste fire år.Vidste du, at...

Du kan møde Kasper på SIF Fodboldskole i sommerferien? Læs mere og tilmeld dig ved at klikke her.