SIF Fodboldskolen U12

SIF Fodboldskolen U10-U13 for drenge og piger

Er du født i årgang 2011 - eller går du i 2. klasse - er du dreng eller pige - så er SIF Fodboldskolen aktuelt for dig!


Vores miljø i SIF Fodboldskolen er meget spændende, og vi tager udgangspunkt i at lære dig de individuelle færdigheder, som er krævet for at spille fodbold. 


Vi kigger ikke på, om du er god eller mindre god. Vi kigger på, om du har lyst til at lære og om du har lyst til at være en del af vores miljø, som omfatter alle årgange fra U10 - U13.


Vi har ikke faste hold eller årgange. Vi træner ofte på tværs af alder, årgange og niveau - og vi blander også trænerne, så de kommer til at træne alle spillerne. Typisk bruger vi mandag og torsdag på at træne de individuelle færdigheder, herunder både fysisk træning og målmandstræning. Her prøver vi at tilpasse undervisningen til dit behov. Fredag bruger vi på at spille spillet - altså at lære hvordan man spiller kamp, fx 4v4 eller 8v8. Her prøver vi at lave “lige gode hold”, fordi det giver den bedste matchning for den enkelte. 


Det tror vi på, er bedst for alle. Det betyder også, at du kan opleve at spille på en ældre eller yngre årgang, end dig selv, afhængigt af, hvad vi vurderer til den enkelte træning.


Vores trænere er ofte unge, der er ansat i et fritidsjob i SIF. Det betyder, at vi går efter en normering, der hedder 1 træner pr. maksimalt 7,3 børn. Udgifterne til disse trænere udgør en stor del, og det er blandt andet årsagen til vores kontingentstørrelse.


Til gengæld dækker prisen langt de fleste stævner m.m., selvom der kan være enkelte gange, hvor vi beder dig om at betale for en særskilt aktivitet.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen